Aquests dies estem aprenent a criar gatets. Us envio algunes fotos per veure lo adorables que son, sobretot a distància.

N’hi han dos de siamesos, un de roig i un de blanc (amb orelles i morro una mica roig). Els dos primers son molt forts, els altres una mica denerits. Tenim una veterinària homeòpata, la Lidia, que ens ajuda a criar-los, juntament amb els altres 4 adults: la Neko, l’àvia; Gritu, el mascle, de color negre; gaTeta, la mare dels petits, siamesa; i Parda, la seva filla carei que te només un any. De moment els petits encare mamen, i comencen a prendre llet (de vaca) i pinso per a gatet. Hem vist que amb la llet de vaca creixen més, no se si això és ortodoxe del tot.
Normalment alimentem els gats amb pinso, i cada dia, sobretot al vespre, cacen per les teulades (ocells, dragons, ratpanats, …). Estem plantejant intentar alimentar-los amb altre cosa que el pinsoi estem començant per una mica de pollastre. Sobretot la gateta ha quedat molt prima gatinant…Editat 3.06.07 :
A altres països del Nord d’Europa s’utilitza molt més l’homeopatia per a persones i animals, com gossos, cavalls i gats. La nostre nova veterinària, la Lydia, utilitza homeopatia i també les flors de Bach; i si fa falta productes convencionals, com l’anti-paràsits Frontline (voldria trobar remeis menys “químics”. L’Albert recomana la falguera com anti-paràsit).
Ens ha recomanat posar flors de Bach a l’aigua dels gats, dues vegades al dia i el Rescue Remedy, el remei d’urgència que es pot utilitzar per a qualsevol accident o situació canvi molt brusc.

Informació (en castellà):
Madrid Felina
Ecoanimal
Some information in English:
Pets Sinergy

Books:
Bach Flower Remedies for Animals (Helen Graham, Gregory Vlamis)
Emotional Healing For Cats (Stefan Ball, Judy Howard)